6 Eylül 2023 Çarşamba

Renault Grand Kangoo


Renault, 2020 yılında tanıttığı yeni nesil Kangoo'nun uzun aks mesafeli seçeneklerini sonunda sergiledi. Üç farklı motor seçeneğiyle ortaya çıkan araç daha geniş iç mekanıyla ve farklı yakıt tiplerini tercih edenlere mantıklı bir seçim olarak görülebilir.

Dışarıdan bakıldığında ön panjur ve 3 metrenin üzerine çıkan aks mesafesi haricinde tasarımında bir değişiklik bulunmadığı söylenebilecek otomobilin boyu 4.9 metreyi aşmış. İç mekanda da ön bölümde tasarım aynı olsa da donanımda artık dijital gösterge paneli bulunduğunu belirtelim. 7 koltuklu aracın arka koltukları sökülüp ön yolcu koltuğu da katlandığında bagaj hacmi 3.750 litre oluyor.

Kaputu altında benzin, Diesel ve elektrik motorları sunacak olan Grand Kangoo'nun 1.33 litre hacimli benzinli ünitesi 130 beygir güç üretebiliyor ve ister 6 ileri vitesli manuel ister 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor.

1.5 litre hacimli Diesel ünite 95 beygir güç üretebiliyor ve sadece 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunuluyor. Elektrik motorlu seçenekse 122 beygir güç, 245 Nm tork üretiyor ve 45 kWh kapasiteli bataryalarla 265 km menzile ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder