7 Eylül 2023 Perşembe

Cupra Raval


Münih'in bu yıl bize sunduğu konseptler arasına bir Cupra daha eklendi. Volkswagen ID.2all konseptinin teknik ikizi olan otomobilin hem dış hem de iç görünümü büyük farklılık sunuyor. Aracın sunduğu performanssa çok etkileyici değil.

Yükseltilmiş gibi görünen bir burun kısmı sunan otomobilde üçgen LED farlar, agresif duran hava girişleri, 20 inç çaplı jantlar, ince yapılı yan aynalar, derin karakter çizgileri, gizli kapı kolları, çift uzantılı spoiler, ince yapılı LED stoplar ve derin difüzör çıkışları gibi ilginç detaylar yer alıyor.

Organik tasarıma sahip iç mekanda dört kollu direksiyon simidi, üç parçalı dijital gösterge paneli, metal pedal seti, geniş dokunmatik ekran ve farklı noktalara yerleştirilmiş ambiyans aydınlatması dikkat çekici. Ara konsolun altıysa boş bırakılmış.

4.030 mm boya sahip olan otomobilin ID.2all ile paylaşılan elektrik motoruysa 226 beygir güç üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 6.9 saniyede ulaşabilen otomobilin menziliyse 440 km olarak açıklandı. Maksimum süratse 160 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder