16 Mart 2023 Perşembe

Volkswagen ID.2all


Volkswagen'in elektrikli model ailesi genişlemeye devam ediyor. Alman markanın küçük elektriklisi ID.2 konsept haliyle tanıtıldı. Avrupa pazarlarında yaklaşık 25.000 Euro seviyesinden başlayacak fiyatlara satılması planlanan otomobilin gücü de yerinde.

Bir Volkswagen olduğunu ilk bakışta belli eden otomobilde, logo yanlarında birleşen LED farlar, aerodinamik bir tampon, 20 inç çaplı jantlar, ince yan aynalar, tamponlar ve kapıların altında siyah kaplamalar, spoiler ve yine logoda birleşen stoplar yer alıyor. Şişkin çamurluklar ve gizlenmiş arka kapı kolları da dikkat çekici.

İç mekanda da sade çizgiler kullanan konseptte yer alan dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekrana klasik Volkswagen modellerinin tasarım detayları yansıtılabiliyor. Üç kollu direksiyon simidi sportif duran aracın ara konsolu da çift katlı. Ayrıca arka koltukların altı da pick up araçlarda olduğu gibi depolama bölümü olarak kullanılabiliyor.

4.050 mm boya sahip olan konsept 2.600 mm aks mesafesi ve 440 litre bagaj hacmi sunuyor. Kapasitesi açıklanmayan bataryasıyla yaklaşık 450 km menzile sahip olması planlanan otomobilde 226 beygir gücünde bir elektrik motoru kullanılmış. Bu üniteyle ID.2all'un 0-100 km/s deparı 7 saniyenin altında tamamlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder