17 Mart 2023 Cuma

Ferrari Roma Spider


Ferrari yaza hazırlanıyor. Markanın şık coupé modeli Roma üzerini açtı. Kaputu altında barındırdığı V8 motor sayesinde dikkat çekici performans değerleri sunmaya devam eden otomobilin dört kişilik yapısı da korunmuş.

Tasarımında sürpriz bulunmayan otomobilin ön bölümü coupé kardeşle paylaşılıyor. A sütunu güçlendirilen modelde bez tavan kullanan Ferrari, bu tavanın 60 km/s sürate kadar 13.5 saniyede açılıp kapanabileceğini belirtiyor. Sabit tavanlı modelin arka camının alt kısmında yer alan siyah bölüm de Spider'da korunmuş.

İç mekanda daha da az yenilik sunan otomobilin dört koltuğu bulunsa da arka koltuklarda oturmak için bacaklarınızın çok kısa olması gerekiyor. Tipik bir Ferrari özelliği olan bol opsiyon listesiyle özel döşeme ve trim malzemeleri bu modelde de sunulmakta.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 3.9 litre hacimli V8 motoru barındıran Roma Spider 620 beygir güç, 760 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 3.4 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 320 km/s'in üzerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder