13 Mart 2023 Pazartesi

Xpeng P7i


Xpeng'in en etkileyici modellerinden olan P7 makyajlandı. Dışarıdan bakıldığında değişim büyük olmasa da içeriye geçildiğinde yeni modelin farklılıkları kolayca fark ediliyor. İki motor seçeneğine sahip olmayan devam eden otomobilin ismi de makyajlanmış gibi.

Yeni jant ve gövde rengi seçeneklerine sahip olan otomobilin ön bölümünde yer alan çift katlı far grubunun alt katı küçülmüş. Bölümün çerçevesiyse aynı boyutta. Arka bölümde yapılan değişiklikse daha da küçük. Stopların alt katında artık tek yerine çift LED şeridi bulunuyor.

Göbek ve düğmeleri yenilenen direksiyon simidi, daha şık görünen kapı içi kaplamaları, çift taraftan açılabilen tek kapağa sahip ara konsol, açıkta duran bardaklıklar ve kablosuz şarj istasyonu iç mekanda görülen en büyük değişiklikler. Dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekranda da güncellemeler yapılmış.

Tek motorlu seçeneği arkadan itişli olan otomobil 276 beygir güç, 440 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekişli, çift motorlu P7i ise 473 beygir güç, 757 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s deparlar sırasıyla 6.4 ve 3.9 saniyede tamamlanıyor. Maksimum menzilse yine 700 km'yi buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder