11 Mart 2023 Cumartesi

Nissan Sylphy


Sentra ismiyle de tanınan Nissan Sylphy makyajlandı. Otonom sürüş teknolojileri konusunda ilerleme yaşayan otomobilin kaputunun altına da e-power ünite eklenmiş. Modelin dış görünüşü de makyajlı seçenekle birlikte olduğumuzu anında fark ettirecek şekilde yenilenmiş.

Yeni desenleriyle LED farları daha sportif duran otomobilin ön panjuru da büyümüş. Hem ön hem de arka tamponu yenilenen aracın arka reflektörleri tampon altına alınmış. LED stopların da iç desenleri yenilenirken jant seçenekleri de güncellenmiş. Aracı siyah tavanla da almak mümkün.

İç mekanında genel anlamda bir yenilik sunulmayan otomobilin dokunmatik ekranı genişlemiş. Döşeme desenlerinde de yenilik sunan Sylphy'nin 2. seviye otonom sürüş sunabilen güvenlik sistemi direksiyon üzerindeki düğme bölümlerini doldurmuş. Aracın e-power seçeneklerinde vites kolu yerine küçük selektör kullanılıyor.

Kaputu altında 1.6 litre hacimli, atmosferik emişli bir motor barındıran otomobil 140 beygir güç, 160 Nm tork üretebiliyor. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) donatılan otomobilin e-power seçeneğindeyse 1.2 litre hacimli motor jeneratör olarak çalışarak 136 beygir güç, 300 Nm tork üretebilen elektrik motoruna güç sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder