21 Nisan 2019 Pazar

Nissan Sylphy


Nissan'ın Çin'de tanıttığı araçlar arasında Sylphy'nin yeni nesli de bulunuyor. Şık bir görünüme sahip olan sedan model ilerleyen aylarda Sentra ismiyle farklı pazarlarda satılmaya başlayacak.

Büyük ön panjur ve LED farlarıyla dinamik duran aracın yan bölümünde şık karakter çizgileri bulunuyor. C sütununa gelindiğinde hatchback seçeneklerde karşımıza çıkan ilginç tasarımın bir kere daha bizlerle olduğu görülüyor. LED stoplar ve difüzör görünümlü parça da sportif duruşu pekiştirmiş.


İç mekan için de benzeri yorumlar yapılabilir. Alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, orta bölümü dijital olan göstergeler, bol bol deri döşeme ve orta konsolun üzerine yerleştirilmiş dokunmatik ekran hoş duruyor.

Performans verileri henüz açıklanmayan aracın 1.6 litre hacimli, benzinli bir motora sahip olacağıysa kesinleşti. Ayrıca şanzıman da sürekli değişken oranlı bir otomatik (CVT) olacak.

2 yorum:

  1. Markalar Karsan j9 yuvarlak hava ızgarası ve FlashTv'de satılan tablet görünümlü multi-medya ekranı tasarımından ne zaman vazgeçecek?

    YanıtlaSil
  2. Performans verileri açıklansa ne çıkar ki? Yine hüsran, yine leş atan bir japon motoru gelecek işte..

    YanıtlaSil