22 Nisan 2019 Pazartesi

Buick GL8 Avenir Concept


Çin'de tanıtılan araçlar arasında elektrikli olmayanlar da yok değil. Evi A.B.D.'de daha az tutulan Buick markasının GL8 Avenir isimli MPV modeli bu ülkede satılıyor olsa da bu, firmanın aynı isimle bir konsept tanıtmasına engel değil.


Büyük ön panjur, LED farlar ve hava girişlerine sahip tampon sayesinde önden dinamik bir görünüm veren aracın yan bölümünde jantlar dahil birçok yerde kromaj görmek mümkün. İnce yapılı yan aynaları aracın konsept olduğunu hatırlatırken arkada spoiler, yan deflektörler, yatay stoplar ve ön tamponun görünümünü andıran tampon dikkat çekiyor.


Delikli disklere sahip bir fren sistemiyle donatılan aracın iç mekanı çift renkli deri döşeme, dijital gösterge paneli, 12 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, 14 inç head up display ve metal trim parçalarıyla farklı bir duruşa sahip.


Asıl lüksse arka bölümde. Burada iki adet tekli koltuğa sahip olan araç bu koltuklarda yatma, ısıtma, soğutma ve masaj fonksiyonları sunuyor. Ön koltukların sırtlıklarında ekranlar yer alırken bu bölümde buzdolabı da sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder