25 Nisan 2019 Perşembe

Renault Alaskan


Renault'nun pick up modeli de güncellenen ticari araçlar arasına katıldı. Artık daha temiz motorlara sahip olan aracın arka süspansiyon sistemi de yenilendi. Bu sayede konfor ve taşıma kapasitesinde artış yaşanmış.

Görünümünde sadece yeni jant seçenekleri fark yaratan aracın iç mekanında Android Auto ve Apple Carplay uyumlu bilgi-eğlence sistemi kullanılmaya başlanmış. Ayrıca beş noktadan bağlantılı arka süspansiyon sistemi sayesinde yükleme kapasitesi 1.1 tona ulaşmış.


Nissan Navara ve Mercedes X-Class ile platform kardeşi olan aracın kardeşlerinden aldıkları bu kadarla sınırlı değil. Mercedes logolu pick up'tan da arka fren disklerini ödünç alan Alaskan'ın fren performansı iyileşmiş.

Kaputu altında 2.3 litre hacimli turbo Diesel motoru kullanmaya devam eden Alaskan'ın 160 ve 190 beygir güç üretebilen seçenekleri sunuluyor. SCR sayesinde daha temiz egzoz gazı salınımı yapabilen ünitelerden düşük güçlü olanı artık 425 Nm tork üretebiliyor.

2 yorum:

  1. Turkiyeye neden getirilmiyor bilginiz var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birincisi, zaten Navara gibi teknik ikizi ve X-Class gibi premium seçeneği olması, ikincisi de pazarın zaten darala darala durma noktasına gelmesi.

      Sil