12 Haziran 2014 Perşembe

Nissan Navara


Nissan'ın pick up modellerinden Navara'nın yeni nesli tanıtıldı. Üç motor seçeneğiyle birlikte tanıtılan aracın hem iç hem de dış görünümünde büyük değişiklikler bulunuyor.

Önceki modelinde olduğu gibi dış görünümünü Pathfinder ile paylaşmayan yeni Navara yumuşayan hatlarına rağmen SUV kardeşinden daha sert bir görünüme sahip. LED gündüz aydınlatmasına sahip xenon farlar, tipik Nissan ön panjuru, şişkin çamurluklar ve krom süslemelerle dikkat çeken aracın bagaj kapağının üst kısmı bir spoiler şeklinde tasarlanmış.


İç mekanında yumuşak çizgileri daha da belirgin olan Navara'da daha kaliteli plastikler, yuvarlak hatlı bir göbeğe sahip üç kollu direksiyon simidi, renkli bilgisayar ekranı, dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, çift bölgeli havalandırma sistemi, deri döşemeler ve alüminyum görünümlü süslemeler kullanılmış.

Arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilecek olan Navara'nın donanımına yokuş kalkış ve iniş asistanları da eklenmiş. Dört tekerlekten çekiş sistemi sürüş sırasında devreye alınabiliyor.

Kaputu altında 3 motor seçeneği sunan pick up'ın 2.5 litre hacimli benzinli motoru elden geçirilirken turbo Diesel üniteler 2.3 litre hacimli. 160 beygir güç, 400 Nm tork üretebilen düşük güçlü seçeneğin yanında çift turbo beslemeye sahip, 190 beygir güç, 450 Nm tork üretebilen yüksek güçlü versiyon da alınabiliyor. Bütün motor seçenekleri 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli otomatik şanzımanla ısmarlanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder