25 Nisan 2019 Perşembe

Lincoln Corsair


Lincoln, en küçük SUV modelini tanıttı. Üstelik A.B.D. merkezli üretici, yeni aracı tanıtmak için New York'u değil Şanghay'ı seçti. Çin'de üretilip bu ülkede satılacak olan Corsair'e yakında A.B.D.'de üretilen kardeşi de eşlik edecek.

Markanın sade çizgilerini taşıyan model küçültülmüş bir Aviator'ı andırıyor. Biraz daha agresif görünüm sunan farlar ve dik ön panjur, büyük jantlar ve camların altına sabitlenmiş yan aynalarla dinamik bir görünüm veriyor. Çift egzoz çıkışı, spoiler ve arka bölümü boydan boya geçen ince LED stoplar da sportif görünüyor.


İç mekanda premium marka özellikleri göstermeye devam eden Corsair'de çift katlı ön konsol, deri döşeme, ahşap ve metal trim parçaları, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran ve alt kısmı boşaltılmış orta konsol sunuluyor. Havalandırma ızgaralarının, ön yolcuya doğru uzanmasıysa Volkswagen Passat'ı hatırlatıyor.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip iki benzinli motor seçeneği bulunan Corsair'in 2 litre hacimli ünitesi 254 beygir güç, 375 Nm tork üretebilirken 2.3 litre hacimli ünite 284 beygir güç, 422 Nm tork üretebiliyor. Her iki araçta da 8 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

2 yorum:

  1. Avengers: Endgame izleyecek misin Onur abi, Marvel sever misin?

    YanıtlaSil