25 Nisan 2019 Perşembe

Enovate ME-S


Çin'in elektrikli otomobil konseptlerinin sonu gelmeyecekmiş gibi görünüyor. Tasarımı porsche modellerini andıran ME-S konsepti de bunlardan birisi. Aracın teknik verileri de görünümünü destekler nitelikte.

Tasarım bölümünün başında, daha önce Porsche için çalışmış Hakan Saraçoğlu bulunan firmanın bu modelinde Porsche dokunuşları görmek sürpriz değil. Sivri bir burun yapısına sahip araçta büyük jantlar, ön çamurluklar arkasında hava çıkışı, yan aynalar yerini alan kameralar, ince uzun stoplar ve dinamik görünümü pekiştiren bir tavan yapısı bulunuyor.


İç mekana geçildiğinde bir konsept olduğunu belli etmeye devam eden araçta çok parçalı cam tavan, dört adet tekli koltuk, hem ön hem de arkada dokunmatik paneller ve oval bir direksiyon simidi bulunuyor. Gösterge paneli ön bölüm boyunca uzanan otomobilin arka kapıları geriye doğru açılıyor.

Motor gücü açıklanmayan otomobilin dört tekerlekten çekişli olduğu ve 0'dan 100 km/s sürate 3 saniyede ulaşabildiğiyse kesinleşti. Ayrıca 800 Volt sisteme sahip model 300 kW hızlı şarj istasyonlarıyla uyumlu olacak.

1 yorum:

  1. Adamlar harbiden güzel tasarımlar çıkarmaya başladı.

    YanıtlaSil