21 Nisan 2019 Pazar

Mini Clubman


Mini'nin en ilginç biçimli modellerinden olan Clubman makyajlandı. Çok abartılmayan operasyon sonrasında modelin kişiselleştirilmesi daha da kolay olurken teknik anlamda bir değişiklik yapılmamış.

Yeni aracın ön kısmında farklı panjur, elden geçirilmiş tampon ve çevresine gündüz aydınlatması eklenmiş LED sis farları görülebiliyor. 17, 18 ve 19 inç çaplı jantlara yeni tasarımlar eklenirken gövde renklerinin sayısı da artmış. Stopları da Union Jack biçimli iç desene kavuşan araçta piyano siyahı dış trim parçaları alınabiliyor.


İç mekanda da yeni trim parçalarını seçenekler arasına katan Mini, farklı döşemeler ve daha çok fonksiyon sunan bilgi-eğlence ekranı gibi yeniliklere sahip. Sürüş yüksekliğini 10 mm alçaltan sportif süspansiyon sisteminin yanında adaptif süspansiyon sistemi de opsiyonlar arasına eklenmiş.

Kaputu altında bir yenilik olmayan araç 3 benzinli 3 de Diesel motor seçeneğine sahip. Güçleri 102 ile 192 beygir arasında değişen ünitelerin en güçlüleri dört tekerlekten çekiş sistemiyle alınabiliyor. Şanzımanlarsa motora göre 6 ileri vitesli manuel, 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik ve 8 ileri vitesli tam otomatik arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder