7 Eylül 2023 Perşembe

Ford Mustang Mach-E Rally


Ford Mustang Mach-E ilginç bir seçeneğe kavuştu. Elektrikli Mustang, standart modellerinin haricinde bir de arazi şartlarında hızlı kullanıma uygun Rally versiyonu sunacak. Mach-E GT temelli olan bu aracın dış görünümünde de bazı farklılıklar mevcut.

Kendine özel gövde renkleriyle alınabilen otomobilin ön bölümünde bir splitter ve panjura eklenen iki LED sis farı dikkat çekerken siyah çamurluk korumaları ve beyaz renkli, 19 inç çaplı jantlar yan bölümün yenillikleri arasında. Farklı bir difüzör çıkışına sahip olan otomobilde büyük bir spoiler kullanılmış. Ön kapıların alt kısımları da Mach-E Rally armalı.

İç mekanda daha sınırlı yenilik sunan otomobilde beyaz renkli trim parçaları ve koltuk sıtlıklarına basılan Mach-E Rally armaları dışında tanıdık bir ortam sunuluyor. 20 mm yükseltilen otomobilin Brembo kaliperlere sahip ön frenlerinde 385 mm çaplı diskler kullanılmış.

Çift elektrik motoruna sahip olan araçta sunulan RallySport moduyla arazide daha çok kaymaya izin veren ESP sürüşün daha eğlenceli olmasını sağlıyor. Teknik detaylar açıklanmamış olsa da Ford, modelin en az 490 beygir güç, 880 Nm tork üreteceğini belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder