5 Eylül 2023 Salı

Volkswagen Saveiro


Volkswagen'in Güney Amerika pazarlarında başarıya ulaşan pick up modeli Saveiro bir kere daha makyajlandı. Güncellemeyle birlikte Xtreme isimli donanım paketine de kavuşan otomobil önceki nesillerde gördüğümüz detaylarıyla bizlere nostalji yaşatıyor.

Gövde yapısında büyük bir değişim yaşamayan aracın tamponları, farları ve ön panjuru yenilenirken 15 inç çaplı jantlarda da değişim var. Hem tek hem de çift sıra koltukla sunulsa da tamamı iki kapılı olan Saveiro ailesinde stopların da yenilendiği görülebiliyor.

İç mekanda konsol çok daha modern bir yapıya bürünse de bizi 10 yıl öncesine taşıyan araçta birçok Volkswagen modelinde kullanılmış parçalar görülebiliyor. Küçük dokunmatik ekran, tek renkli yol bilgisayarına sahip analog gösterge paneli ve çevirmeli havalandırma kumandaları bunlardan bazıları.

Kaputu altında da eski teknoloji bir motor barındıran otomobilin 1.6 litre hacimli, benzinli ünitesi atmosferik emişli ve 116 beygir güç, 158 Nm tork üretiyor. Üretilen güç, ön aksa 5 ileri vitesli manuel şanzımanla aktarılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder