5 Eylül 2023 Salı

Cupra DarkRebel


Agresif görünümlü konseptler arasına bir de Cupra'dan katılım oldu. Teknik verileri paylaşılmamış olsa da elektrik motoruna sahip olduğu açıklanan araç günümüzde pek de popüler olmayan Shooting Brake gövde tipine sahip.

Gövdeye saklanmış piksel LED farlar ve dev Cupra logosu haricinde büyük aerodinamik parçalara sahip olan ön tamponuyla da dikkat çeken aracın kaputunda hava çıkışları görülebiliyor. Dev jantlar, derin girintiler ve ince yapılı aynalarla yan bölümü tamamlanan otomobilin arka lastiklerinin önü açık.

Tavanda başlayan hava girişleri arkada spoiler ile birleşirken arka sütunun önü ve arkasında hava geçişlerine yer verilmiş. İnce yapılı LED stopların altında önde olduğu gibi gizlenmiş ikinci bir aydınlatma grubu bulunuyor. Arka tampon da difüzör ve birçok hava çıkışıyla öndekini andırıyor.

3 boyutlu baskıyla şekillendirilen iç mekanda köşeli ve alt kısmı kesik direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, organik görünümlü orta konsol ve ilginç şekillendirilmiş koltuklar görülebiliyor. Modelin üst konsolundaysa hologramlar görülebiliyor. Ayrıca birçok kumandanın direksiyon üzerine alındığını da belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder