18 Nisan 2023 Salı

Lincoln Nautilus


Lincoln Nautilus yeni nesline kavuştu. Premium segmentte daha çok söz sahibi olmak isteyen markanın dikkat çekici kalemlerle donattığı otomobilde ilk etapta iki motor seçeneği sunulacak. Modern tasarım 2025 yılı civarında elektrik motoruna da kavuşacak.

Dik tasarımlı ön panjur ve ince yapılı LED farlara sahip olan otomobilde sportif görünümlü bir ön tampon ve çapları 22 inçe kadar çıkan jantlar kullanılıyor. Çamurluk korumaları gövde rengi olan aracın kapı altı korumaları siyah. Kapı kolları cam altlarına gizlenen Nautilus'un LED stopları da bagaj kapağında birbirine bağlanıyor.

Üst ve alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve ön konsolu boydan boya geçen ekranla dikkat çeken iç mekanda gizlenmiş havalandırma ızgaraları ve çok büyük olmayan bir dokunmatik ekran görülebiliyor. Metal kapaklara sahip 28 hoparlörlü ses sistemi ve çok parçalı olarak ayarlanabilen masaj fonksiyonlu ön koltuklar da donanımda.

Her iki motor seçeneği de turbo beslemeli ve 2 litre hacimli olan aracın ilk ünitesi 253 beygir güç, 373 Nm tork üretebilirken hibrit olan ikincisi 314 beygir gücünde. İlk araçta 8 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanan Lincoln ikincideyse CVT'ye görev vermiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder