19 Nisan 2023 Çarşamba

Great Wall Shanhai Cannon

Çin'den gelen elektrikli araçların arasında yalnız kalan ve 2022 yılında atladığımız bir haberle devam ediyoruz. Great Wall, Avrupalı pick up modellerine göz kırpan ticarisini tanıttı. Üstelik iç tasarım da kaput altında görev yapan üniteler de dikkat çekici.


5.440 mm boya, 1.991 mm ene ve 1.924 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi 3.350 mm olarak açıklanıyor. Büyük ön panjur, köşelere alınmış LED farlar, şişirilmiş çamurluklar, basamaklı arka tampon ve çift parçalı kasa kapağına sahip olan Cannon'ın kasa içi de dayanıklı bir kaplamaya sahip.

Çift renkli deri döşemeye sahip iç mekanı dikkat çekici olan araçta ahşap kaplamalar, dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran, sunroof, metal pedal seti ve ambiyans ışıklandırması bulunuyor. Ön yolcu konsolunda da ışıklandırmalı bir grafik taşıyan modelde bol fiziksel düğmeye sahip vites konsolu da bulunuyor. Orta konsoldaysa analog saat dikkatlerden kaçmıyor.

Kaputu altında 3 motor seçeneği sunan aracın tek Diesel seçeneği 2.4 litre hacimliyken 2 litre hacimli, benzinli motor hibrit sisteme sahip. 3 litre hacimli V6 ise turbo beslemeli ve 353 beygir güç, 500 Nm tork üretebiliyor. Bu araçta dört tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder