20 Nisan 2023 Perşembe

BYD Chaser 07


Daha çok elektrikli modelleriyle tanıdığımız BYD şimdi de şarj edilebilir hibrit bir araçla bizlerle. Destroyer ailesinin ismini Chaser ile değiştirdiğini de açıklayan üretici, bu değişimin ardından ilk modelini Chaser 07 olarak tanıtmış oldu.

BYD Han'a çok benzer boyutlara sahip olan otomobilin boyu 4.980 mm, eni 1.890 mm, yüksekliği 1.495 mm ve aks mesafesi 2.900 mm olarak açıklanıyor. Aslında Destroyer 05'in bir büyük versiyonu olsa da otomobilin tasarımı daha çok Seal'ı andırıyor.

Tamponda yer alan hava girişleri ve ince yapılı LED farlara sahip ön bölümü sivri yapılı olan araca yandan bakıldığında hemzemin kapı kolları dışında dikkat çeken bir detay bulunmuyor. Bir sedan olsa da bagaj kapağı çok kısa tutulan aracın birbirine bağlanan LED stopları 3 boyutlu yapılarıyla dikkat çekiyor.

Henüz iç mekan fotoğrafları paylaşılmayan aracın kaputu altında da 1.5 litre hacimli, benzinli motoru temel alan iki hibrit ünite kullanılacak. Üniteyi atmosferik emişli ve turbo beslemeli olarak sunacak BYD, iki de pil kapasitesi seçeneği sunacak. Bu pillerin 120 ve 200 km'lik elektrikli menzili mümkün kılması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder