28 Nisan 2022 Perşembe

BYD Seal


BYD, ismini denizlerle alakalı şeylerden alan modellerine bir yenisini ekledi. Konsept haline benzeyen hatlarıyla seri üretime alınan Seal, dikkat çekici bir tasarım ve en güçlü modelinde etkileyici performans sunabiliyor.

Alçak burun kısmında dikkat çeken LED farlar ve hava geçişlerine sahip ön tamponla sportif görünen otomobil, hemzemin kapı kolları ve arka kapıların altında farklı hava girişlerine yer vermiş. Çok kısa tutulan bagaj kapağı haricinde tek parça gibi duran LED stoplar ve difüzör arka duruşu tamamlıyor. 4.800 mm boya, 1.875 mm ene ve 1.460 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.920 mm.

İç mekanda yer yer kullanılan açık renkli Alcantara ile modern ve ferah bir yapıya bürünen otomobilde dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran ve çift katlı vites konsolu gibi detaylar gözlerden kaçmıyor. Ön koltuklar sabit kafalıklara sahipken donanımda cam tavan da yer alıyor.

Giriş seçenekleri arkadan itişli olan otomobilde kullanılan tek elektrik motoru, 201 veya 308 beygir güç üretebilecek şekilde alınabiliyor. Çift motorlu, dört tekerlekten çekişli araçsa ön aksa 214 beygir gücünde bir motor ekliyor. Bu seçeneğin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 3.8 saniye sürüyor. Ağırlıkları 1.885 ile 2.150 kg arasında değişen otomobillerin menzilleriyse 550 ile 700 km arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder