27 Nisan 2022 Çarşamba

Changan Lumin Corn


Çin'in ilginç isimli elektrikli otomobillerine bir yenisi eklendi. Changan tarafından üretilen Lumin Corn, küçük yapısıyla şehir trafiğini çekilir kılmak için ortaya çıkarılmış bir model. Üstelik ilerleyen aylarda sunacağı çeşitlilikle daha da çekici olmak istiyor.

3.270 mm boya, 1.700 ene ve 1.545 mm yüksekliğe sahip olan miniğin aks mesafesiyse 1.980 mm olarak açıklandı. Far ve stopları yuvarlak tasarlanan otomobilin önünde bir panjur bulunmuyor. Aerodinamik jant kapakları ve hemzemin kapı kolları da verimliliği artıran detaylar arasında.

Üç kapılı bir otomobil olan Lumin Corn'un iç mekanında üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve büyük sayılabilecek dokunmatik ekran dikkat çekiyor. Hem orta konsol hem de vites konsolunda fiziksel düğmelerin kullanılması da olumlu. Ayrıca aracın iç mekanı da oldukça renkli.

İlk etapta 41 beygir güç üretebilen bir elektrik motoruna sahip olacak otomobilin 48 beygir gücündeki seçeneği daha sonra tanıtılacak. Batarya boyutları 12.9 kWh'ten başlarken 17.7 ve 28 kWh kapasiteli olanlarla menzil 300 km'nin üzerine çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder