27 Nisan 2022 Çarşamba

Hyundai Staria Lounge Camper


Hyundai'nin etkileyici tasarıma sahip ticarisi Staria yeni versiyonlara kavuştu. Üç farklı şekilde karşımıza çıkan araç, lüks bir taşıma aracından tam teşekküllü bir kamp aracına kadar hizmet verebiliyor. Üstelik modelin iç mekanı teknoloji dolu.

Yükseltilmiş tavanıyla farklılaşan aracın yüksekliği yine de 2.1 metrenin altında kalıyor. 7 veya 9 kişilik olarak alınabilen lüks seçenek, yüksek tavan sayesinde daha bol iç hacim sunuyor. 7 kişilik versiyonda yatırılabilen iki adet tekli koltuk ve kaydırılabilen masa yer alıyor.

11 kişilik bir seçeneği daha bulunan Lounge Camper versiyonun bu halde almak isteyenler, iç mekanı sade tercih etmek zorunda. Bütün arka koltukları yatırılarak büyük yataklara dönüştürülebilen araç bunun haricinde farklı bir özellik sunmuyor.

4 kişilik modelse tam olarak bir kamp aracı. Bütün koltukları kaydırılabilen otomobilin iç mekanında duş, ocak, 36 litre hacimli buz dolabı, musluk ve bütün sistemlerin ayarlarına ulaşılabilen dokunmatik bir ekran yer alıyor. Arka bölüm iki kişilik bir yatağa dönüşebilirken tavan da yükseltilerek iki kişilik yatak oluyor.

70 litre hacimli temiz, 40 litre hacimli atık su deposuna sahip olan aracın dış mekanında katlanabilir masa ve tente görülebiliyor. Ayrıca iki kamp sandalyesi de özel ceplerde gizlenebiliyor. Bagaj kapağında sinek teli, dış mekanda da farklı yerlere gizlenmiş LED aydınlatma yer alıyor.

Kaputu altında 2.2 litre hacimli turbo Diesel motor yatan Staria 177 beygir güç, 430 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman gücü ön aksa aktarıyor olsa da dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder