19 Nisan 2023 Çarşamba

Nissan Pathfinder Concept


Çin'de Nissan'dan bir sürpriz daha geldi. Arizon konseptinin ardından seri üretime hazır bir Pathfinder konseptiyle karşımıza çıkan Japon üretici, aracın teknik verilerini henüz açıklamamış olsa da genel tasarımla yüksek puanlar almayı başardı.

Ariya'yı andıran parçalı LED farlara sahip olan otomobilde büyük bir ön panjur da kullanılmış. Ön tampon tasarımı da çok sportifliğe kaçmadan dinamik bir görünüm sağlamış. Siyah renkte sunulan jantlar, tavan, yan aynalar, çamurluk ve kapı altı korumaları gövde rengiyle kontrast oluşturmuş.

Hemzemin tavan raylarına sahip olan SUV, yüzgeç anten, bagaj kapağında birbirine bağlanan LED stoplar, çok az çıkıntı yapan ve büyük kısmı siyah renkli arka tampon ve A sütunundan D sütununa kadar uzanan şerit ve bagaj kapağına eklenen ışıklandırmalı model yazısıyla da dikkat çekiyor.

Bakır renkli trim parçalarına sahip iç mekanı da üretime hazır görünen otomobilde kenarlara yerleştirilen havalandırma ızgaraları ilginç bir tasarıma sahip. Dijital gösterge paneli, 3 kollu direksiyon simidi, dokunmatik ekran, klima kumandaları ve vites selektörüyse güncel Nissan modellerinden tanıdık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder