19 Nisan 2023 Çarşamba

MG Cyberster


MG'nin atılımı devam ediyor. Son zamanlarda popüler SUV modelleriyle karşılaştığımız marka şimdi de bir roadster ile karşımızda. 2021 yılında tanıtılan aynı isimli konseptten uyarlanan Cyberster yüksek performansıyla dikkat çekecek.

Konseptin ana hatlarını koruyan otomobilde sivri burun yapısı, agresif ön tampon, LED farlar, yukarıya doğru açılan kapılar, 20 inç çaplı jantlar, kumaş tavan, difüzör ve çift katlı LED stoplar bulunuyor. Stopların altta kalan bölümü, konseptte olduğu gibi ok şeklinde.

İç mekanının tasarımı Jaguar F-Type'ınkini andıran araçda 3 kollu ve üst bölümü kesilmiş direksiyon simidi, orta konsolun üzerine kadar uzanan dijital gösterge paneli ve bolca dokunmatik yüzeye sahip orta konsol bulunuyor. Sabit kafalıklı koltuklar ve gümüş gri takla barları da donanıma eklenmiş.

Cyberster, hem tek motorlu ve arkadan itişli hem de çift motorlu ve dört terkerlekten çekişli olarak sunulacak. İlk araç 314, ikincisiyse 544 beygir gücünde olacak. Bu arada otomobilin boyu 4.535 mm, eni 1.913 mm, yüksekliği 1.329 mm ve aks mesafesi 2.690 mm olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder