13 Nisan 2021 Salı

MG Cyberster


Artık Çin kontrolünde olan İngiliz markası MG, konsept roadster modelini tanıttı. Tamamen elektrikli bir otomobil olan bu konsept hakkında detaylı bilgiler verilmemiş olsa da elde olan veriler etkileyici görünüyor.

Uzun bir kaputa sahip olan otomobilin ön bölümünde, gömülü farlar ve logo dahil birçok LED aydınlatma dikkat çekiyor. Büyük splitter, orta bölümünde sunduğu LED şeritleri kaputa bağlanıyor. Tek bijonlu jantlar ve ince çerçeveye sahip ön cam sportif görünüme katkıda bulunuyor.

Aynı sportif duruş, geniş arka çamurluklar ve kapıların arkasında kullanılan deflektörlerde de dikkat çekiyor. Köşeli bir arka bölüme sahip konseptin bu kısmı da ince yapılı LED stoplarla süslenmiş. Takla barları da arkada yer alan tepeciklerle başarılı şekilde gizlenmiş.

Dijital gösterge panelinin kenarlarına yan ayna görüntileri veren MG, U biçimli direksiyon simidi üzerine de dokunmatik kumandalar eklemiş. Karbon fiber iskeletli koltukların ortasına giren orta konsolda da ince uzun bir dokunmatik ekran kullanılmış.

Aracın teknik verileri hakkında detaya girmeyen MG, modelin batarya kapasitesi ve gücünden bahsetmese de menzilin 800 km civarında olacağı ve 0-100 km/s hızlanmasının 3 saniyede gerçekleşeceği açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder