13 Nisan 2021 Salı

Škoda Kodiaq


Škoda'nın büyük SUV modeli Kodiaq makyajlandı. Tipik Volkswagen grubu özelliği olarak büyük değişiklikler getirmeyen operasyon sonrasında donanıma bazı kalemler eklenirken motorlarda da ufak tefek değişiklikler var.

Yenilenen panjur, tampon ve kayar sinyallere sahip Matrix LED farlarla görünümü daha heybetli hale gelen otomobile yeni gövde rengi seçenekleri de eklenmiş. Çapları 20 inçe kadar ulaşan jantlara da yeni tasarımlar eklenmiş. LED stoplar ve arka tamponun da hafifçe elden geçirildiğini hatırlatalım.

İç mekandaysa değişiklikleri fark etmek daha da zor. Yenilenen trim parçaları ve koltuk döşemeleri haricinde donanım paketine göre 2 veya 3 kollu olan direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran önceden de araçta yer alıyordu. Masaj fonksiyonlu, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar ve temassız şarj istasyonu da donanımda yer alıyor.

Kaputu altında 1.5 ve 2 litre hacimli benzinli ve 2 litre hacimli Diesel motorlar sunmaya devam eden aracın 1.5 ünitesi 150 beygir güç üretebilirken 2 litre hacimli benzinlide 190 ve 245, Diesel ünitedeyse de 150 ve 200 beygir güç sunuluyor. Motora göre 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli DSG sunulurken yine motor ve donanım seçeneğine göre önden veya dört tekerlekten çekiş sistemi alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder