15 Nisan 2021 Perşembe

Seat Ibiza


Seat'ın popüler modellerinden Ibiza makyajlandı. Dışarıdan bakıldığında anlaşılması zor olan operasyon sonrasında iç mekanı çok daha modern bir hal alan otomobilin kaputu altında da bir yenilik bulunmuyor.

LED farları bütün versiyonlarda standart hale getiren Seat, çapları 15 ile 18 inç arasında değişen jantlara da yeni tasarımlar eklemiş. Yeni gövde renklerinin haricinde bagaj kapağında yer alan "Ibıza" arması artık el yazısıyla sunuluyor.

Aracın asıl yenilikleriyse iç mekanda. Yeni trim parçaları ve döşemeler haricinde yenilenen direksiyon simidi ve dijital gösterge paneli ilk dikkat çeken detaylar. Köşelerde yer alan havalandırma ızgaraları artık yuvarlak olan otomobilin bu parçaları çevresinde farklı renkli trim parçaları kullanılabiliyor.

Büyütülen dokunmatik ekranın orta konsola sığması için bu donanımı, tepeye alan Seat, ortada yer alan havalandırma ızgaralarını da aşağıya çekmiş. Ambiyans ışıklandırması da iç mekana yayılan Ibiza'nın donanımında daha çok elektronik yardımcı yer alıyor.

Kaputu altında 1 litre hacimli motorun 80 beygir güç üretebilen, atmosferik emişli ve 95 ile 110 beygir gücünde turbo beslemeli versiyonlarını bulunduran araç 1.5 litre hacimli üniteden de 150 beygir güç almaya devam ediyor. Şanzıman seçenekleriyse motora göre 5 veya 6 ileri vitesli manuelle 7 ileri vitesli DSG arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder