14 Temmuz 2010 Çarşamba

MANSORY White Ghost Limited


Rolls-Royce'un "Küçük" modeli Ghost temelleri üzerine geliştirlen ilk MANSORY modeli Şubat ayında tanıtılmıştı. Bu modelin ardından daha sade bir görünüm sunan daha güçsüz bir modelin üzerindeki sır perdesini de kaldıran firma araçtan sadece 3 adet bulunacağını da bildirdi.

Standart modelde kullanılandan daha köşeli tamponlara sahip olan otomobilin ön tamponunda ek hava yarıkları açılırken arka tamponun alt kısmındaki egzoz çıkışlarının şekli değiştirilmiş. 22 inç çaplı jantlarla donatılan otomobilin yan etekleri makyajlanırken bagaj kapağı üzerine bir spoiler eklenmiş. Ön çamurlukları arkasına hava çıkışları açılan aracın aynalarına da LED sinyaller yerleştirilmiş.

İç mekanı çift renkli deri ve açık sarı renkli bambuyla kaplanan otomobilin paspas ve koltuk sırtlıklarında MANSORY logoları bulunuyor. Aydınlatılmış kapı eşikleriyle birlikte LED ambiyans ışıklarına sahip olan aracın mat metal kaplamaları ve Alcantara döşemeleri de dikkat çeken diğer ayrıntılar.

Turbo beslemeye sahip, 6.6 litre hacimli v12 motoru 638 beygir güç, 860 Nm tork üretebilen otomobil 2.360 kg'lık ağırlığına rağmen 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabiliyor. Maksimum sürati 290 km/s'e yükselen aracın White Ghost Limited paketi 119.800 Euro bedelle sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder