20 Nisan 2023 Perşembe

BYD Seagull


Bu yıl Çin'den gelen haberler arasında en ilgi çekeni belki de en küçük modelinkiydi. BYD standında sergilenen Seagull, güncel kurla 220.000 TL'ye (78.000 Yuan) denk gelen fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Aracın iki farklı güç seviyesi sunulacak.

Köşeli hatlarıyla dinamik bir görünüm sunan otomobilin kısa burun kısmı sivri bir tasarıma sahip. Kapıları gövde altına kadar uzanan Seagull'ın arkasında bir spoiler ve LED stoplar dikkat çekiyor. Aracın çamurluk korumaları, kapıların ve tamponlarının altı siyah plastikle kaplanmış.

Fiyat seviyesine baktığımızda araçtan çok şek beklemek yanlış olsa da modelin iç mekanında 3 kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran ve çift renkli döşemeler bulunuyor. Havalandırma ızgaralarının tasarımı da oldukça şık.

75 ve 100 beygir güç üretebilen iki farklı elektrik motoruyla donatılabilen ikilide üretimi daha ucuz olan Soyyum-İyon bataryalar kullanılmış. 30 ve 38 kWh kapasiteli olarak sunulacak bataryalardan büyük olanı araca yaklaşık 400 km menzil sunabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder