31 Aralık 2021 Cuma

BYD Destroyer 05


Çin'den yeni model haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sefer ismi geçen firma BYD. Uzun zamandır bu ülkede tanıtılan araçlar genelde elektrikli olsalarda çok iddialı bir isimle karşımıza çıkan Destroyer 05 şarj edilebilir bir hibrit.

Çok dikkat çeken bir görünüme sahip olmayan otomobilin ön bölümünde, tamponun büyük kısmını kaplayan panjur gözlerden kaçmıyor. LED aydınlatma grubu ve yanlarına sahte hava çıkışları açılmış tamponlar dinamik bir görünüm oluştururken kısa tutulan bagaj kapağı da gövdeyi bir liftback gibi göstermiş.

4.780 mm boya, 1.837 mm genişliğe ve 1.495 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi de 2.718 mm olarak açıklanıyor. İç mekandaysa yuvarlak hatlar, dijital göstege paneli, büyük dokunmatik ekran, sabit kafalıklı koltuklar, alt kısmı düzleştirilmiş 3 kollu direksiyon simidi ve çift katlı ara konsol görülebiliyor.

1.5 litre hacimli, benzinli motora eşlik eden bir veya iki elektrik motoruna sahip iki farklı seçenek sunan aracın bu modelleri 179 ve 197 beygir güç üretebiliyor. Batarya kapasiteleri de farklı olan ikiliden ilki, sadece elektrik enerjisiyle 55 km yol alabilirken ikincisi bu halde 120 km menzil sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder