20 Kasım 2020 Cuma

Lincoln Nautilus


Lincoln, 3 yıl önce tanıttığı SUV modeli Nautilus'u makyajladı. Aslında mekanik olarak bir değişim geçirmeyen aracın dış mekanında da farklılık bulmak zor olsa da iç mekana geçildiğinde durum farklı.

Aracın dışarıda en çok dikkat çeken yeniliği, elden geçirilen ön tamponun altına LED sis farları eklenmesi olmuş. İç mekandaysa eski nesil Ford modellerinin izleri tamamen silinmiş. Bu bölümde büyük kardeş Aviator'ın izinden giden Nautilus, geniş bir dokunmatik ekran, altında daha çok hacim sunan yüzer orta konsol ve çevresi deri kaplı havalandırma ızgaralarına kavuşmuş.

Aracın elektronik yardımcılarında da zenginleşme var. Dur-kalk destekli adaptif hız sabitleme sistemi, kör nokta ve çapraz trafik uyarıları, ani manevra desteği, park yardımcısı, şeritte kalma desteği, 360 derece kamera ve uzun far asistanı standart veya opsiyonel olarak alınabiliyor.

Motor seçeneklerinde de bir yenilik yok. Turbo beslemeli benzinli ünitelerden 2 litre hacimli olanı 253 beygir güç, 380 Nm tork üretebilirken 2.7 litre hacimlisi 340 beygir güç, 515 Nm tork üretiyor. V6 motorda dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunulurken bütün araçlar 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatıluıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder