18 Kasım 2020 Çarşamba

Honda Civic Prototype


Honda'dan beklediğimiz büyük haber geldi. Civic'in 11. nesil örnekleri, prototip olarak karşımıza çıktı. Seri üretimine 2021 yılında başlanacak olan otomobil, İngiltere ve Türkiye'de kapanan fabrikaların sonrasında Japonya'da üretilecek.

Civic'in ön bölümüne baktığımızda küçültülmüş bir Accord görebiliyoruz. Özellikle öne çıkan ince panjur ve yine ince uzun LED farlar bu aracı hatırlatıyor. Büyük hava girişine sahip ön tampon da dinamik bir görünüm sağlamış.

Yan bölümde bizleri şık jantlarla karşılayan Civic'in aynalarının da cam altlarına sabitlendiği görülebiliyor. C sütunu öncesinde cam çizgisi değişen otomobilin kısa tutulmuş bagaj bölümü de kardeş firma Acura'nın ILX modelini andırmış. LED stoplar ve çift egzoz çıkışına sahip bölümde bagaj kapağının bir spoiler şeklini alması da sportif durmuş.

Henüz motor seçenekleri açıklanmayan Civic'in iç mekanı da bir çizim olarak tanıtıldı. Dijital gösterge paneli ve 9 inç büyüklüğünde dokunmatik ekranla dikkat çeken kısımda ince yapılı havalandırma uzgaraları, 3 kollu direksiyon simidi ve büyük kısmı boş bırakılan vites konsolu dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder