17 Ağustos 2019 Cumartesi

Honda Civic


Honda'nın en popüler modeli Civic makyajlandı. Geçtiğimiz yıl iki ve dört kapılı seçenekleri hafifçe elden geçirilen otomobilin beş kapılı modelleri de artık yeni bir yüz ve iç mekan geliştirmelerine kavuştu.

Daha güçlü LED ünitelere kavuşan farların altında farklı tasarım tampona yer veren otomobillerde jantlar da yeni tasarımlarına kavuşmuş. Arka tamponda yapılan değişiklikler de küçük bir difüzör ve köşelerde şeritli bölümler olarak kendilerini gösteriyor.


İç mekanda yeni bir göbeğe sahip direksiyon simidi üzerinde kullanılan düğmelerin hafifçe yenilendiği görülebiliyor. Dokunmatik ekran Apple CarPlay ve Android Auto sunmasının yanında artık fiziksel düğmelere sahip. Havalandırma üfleme hızı da artık fiziksel bir butondan kumanda edilebiliyor.

360 derece görüş kamerası ve elektrikli sürücü koltuğu gibi donanımlara da kavuşan otomobillerin mekanik özelliklerindeyse değişiklik bulunmuyor. Bu arada modelin en eleştirilen yönlerinden olan lastik sesi izolasyonu da makyajla birlikte iyileştirilmiş.

2 yorum:

  1. vites topuzu kaldırılmıştı, geri mi geldi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vites topuzu sadece Diesel otomatik modellerde kalkmıştı. Fotoğraftaki araç benzinli.

      Sil