13 Ağustos 2019 Salı

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid


Porsche Cayenne ailesi genişlemeye devam ediyor. Alman marka, Panamera'da da sunduğu en güçlü hibrit güç ünitesini SUV ailesine adapte etti. Üstelik müşteriler bu seçimi standart veya coupé gövde seçeneklerinde yapabilecek.


Araçların görünümünde bir değişiklik olmaması sanırım kimseyi şaşırtmayacaktır. 21 inç çaplı jantlarla donatılan ikilide gövde rengine boyanmış çamurluk korumaları ve çift tarafa yerleştirilen depo kapağı dikkat çekiyor.

İç mekanda da standart Cayenne E-Hybrid'de olduğu gibi farklı grafiklere sahip ekranlardan başka farklılık sunmayan ikilinin kaputu altında 4 litre hacimli, çift turbo beslemeye sahip, V8 üniteler bulunuyor.


550 beygir güç üretebilen benzinli motora yardımcı olan elektrik motoru 136 beygir güç üretebilirken karma güç 680 beygire, torksa 900 Nm'ye ulaşıyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemini standart olarak sunan araçlar 0'dan 100 km/s sürate 3.8 saniyede ulaşabilirken maksimum sürat 295 km/s. Sadece elektrik enerjisiyle 40 km yol yapabilen araç bu halde 135 km/s maksimum sürate ulaşabiliyor.

1 yorum:

  1. Bu fotoğrafların daha yüksek çözünürlüklü halini nerede bulabiliriz?

    YanıtlaSil