17 Ağustos 2019 Cumartesi

Drako GTE


Her geçen gün yeni bir elektrikli otomobille karşılaşıyoruz. İşte o günlerden birisi. Drako'nun ürettiği büyük dört kapılı model tanıdık bir temele sahip olsa da performansı hatırladığımızdan çok daha başarılı.


Oranlarından da anlaşılabileceği gibi bir Fisker Karma'nın temellerini kullanan GTE'de uzun kaput ve kısa bagaj kapağı dikkat çekerken ince yapılı LED farlar, büyük ön hava girişleri, koyu renkli jantlar, şişkin çamurluklar ve gizlenmiş kapı kolları gözden kaçmıyor.

Dinamik görünen bir arka bölüme sahip olan otomobil ince yapılı stoplar ve geniş bir difüzöre sahip. Ayrıca bagaj kapağının ucu da bir spoiler şeklinde.


İç mekanda dört kişi için oturma alanı sunan GTE'nin koltuklarında sabit kafalıklar kullanılmış. Deri ve Alcantara döşemelere sahip iç mekanda karbon fiber trim parçaları, dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekranın yanında yarış araçlarını hatırlatan şalterler de kullanılmış.

Dört elektrik motoruyla donatılan otomobil bu sayede dört tekerlekten çekişli. Toplam 1.217 beygir güç. 8.800 Nm tork üretebilen aracın maksimum sürati 331 km/s. 90 kWh kapasiteli bataryalarsa 150 kW hızlı şarjı destekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder