13 Ağustos 2019 Salı

Rezvani Tank


Rezvani'nin inanılmaz görünümlü dev SUV modeli farklı motor seçenekleriyle satışa geçiyor. Savaşa gidecekmiş gibi görünen aracın donanımı da bu görünüşünü destekliyor. Asıl çeşitlilikse kaput altında bulunuyor.

Etrafta dolanan hiçbir modele benzemeyen araç kısa tutulmuş tamponları, küçük cam alanları, dev lastikleri ve LED aydınlatma grubuyla dikkat çekerken köşeli gövde panelleri agresif duruşu destekliyor.


İç mekanı Jeep modellerinden alınan modelin donanım listesinde elektrik verilebilen kapı kolları, run flat lastikler, balistik koruma, zırhlı taban, hava sızdırmaz kabin, sis bombası, gece görüş sistemi, gaz maskeleri, siren, çakar ve EMP koruması yer alıyor.


Kaputu altında dört farklı motor seçeneği sunan aracın bu üniteleri de FCA grubundan alınmış. 3.6 litre hacimli V6 ünite 285 beygir güç üretebilirken 3 litre hacimli V6 turbo Diesel ünite de aynı güce sahip. 6.4 litre hacimli V8 motor yaklaşık 500 beygir güç üretebilirken Dodge Demon temelli, kompresör beslemeli, 6.2 litre hacimli V8, 1.000 beygir güç, 1.180 Nm tork sağlayabilecek hale getirilebiliyor.

2 yorum:

  1. Rezvââânîî.. Tehrâânîî puahahahahhsh İran malı mı bu tosunçunk??

    YanıtlaSil