14 Ağustos 2019 Çarşamba

Volkswagen T-Roc Cabriolet


Son yıllarda sayıları giderek azalmakta olan gövde seçeneklerinden cabriolet, Volkswagen'de bir yeniden doğuş yaşıyor. C segmentinde sunduğu üzeri açılan modelleri artık üretmeyen Alman firma bu sefer bir SUV'nin üzerini açtı.

Genel hatları standart T-Roc'u andırsa da araçta büyük değişiklikler yapılmış. Aks mesafesi 37 mm uzayan modelin boyu da 34 mm artışta. Gövdenin birçok yerinde güçlendirme yapan Volkswagen, araçta sadece 9 saniyede açılıp kapanabilen kumaş tavan kullanmış. Üstelik bu iş, 30 km/s sürate kadar yapılabiliyor.


İç mekanı tanıdık olan T-Roc Cabriolet'nin ara konsoluna eklenen tavan açma düğmesi ve arka koltuklarının iki kişilik olması en büyük yenilikler. Bagaj hacmi de katlanan tavan nedeniyle 161 litreye gerilemiş.

İlk etapta iki benzinli motor seçeneği sunacak olan otomobilde 1 ve 1.5 litre hacimli üniteler görev yapacak. Sırasıyla 115 ve 150 beygir gücünde olan motorlar yine sırasıyla 6 ileri vitesli manuel ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla donatılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder