23 Kasım 2020 Pazartesi

Toyota Camry


Avrupa'da olmasa da Toyota'nın dünya genelinde en popüler modellerinden olan Camry, Avrupa pazarı için makyajlandı. Dışında görsel değişiklikleri bulmak zor olan otomobil mekanik olarak da değişmemiş.

Otomobilin ön bölümünde panjuru hafifçe değiştiren Toyota, tamponda da yenilikler yaparak hava girişinin farklı görünmesini sağlamış. Ayrıca 17 ve 18 inç çaplı jantlar farklı tasarımlarda sunuluyor ve stopların da renkleri yenilenmiş.

Asıl farklılığını iç mekanda saklayan Camry'nin orta konsolunda, dokunmatik ekran ve havalandırma kanallarının yer değiştirdiği görülebiliyor. Önceden olduğu gibi fiziksel butonlara sahip olan 9 inç büyüklüğünde sistem, Apple Carplay ve AndroidAuto da sunuyor.

Elektronik güvenlik yardımcıları da geliştirilen otomobilin Avrupa'da sunulan seçeneklerinde kullanılan 2.5 litre hacimli benzinli motora sahip hibrit ünite aynen korunmuş. 218 beygir güç üretebilen otomobilde sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) standart olarak sunuluyor.

1 yorum:

  1. Yurtdışında Camry modelini birkaç kez kullanma fırsatım oldu. Aslında Türk aile yapısına en uygun araç bu Toyota modelleri arasında. Sağlamlığı da tartışılmaz bana göre. Amerikada 30K dolar civarında alınıp binilen orta direk arabası Türkiye'de 935.550 TL liste fiyatıyla satılıyor. Yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Bizi vergi yüzünden fındık motorlu cücük gibi arabalara binmeye mahkum eden zihniyete yazıklar olsun...

    YanıtlaSil