25 Kasım 2020 Çarşamba

Naran


Her geçen gün bir yenisiyle tanıştığımız startup süper otomobil üreticilerine bir yenisi ekleniyor. Yeni marka Naran o kadar yeni ki ortaya çıkan otomobilin bir model adı bile yok. Üretimiyse 49 adetle sınırlanmış bile.

Köşeli hatlara sahip tasarımında birçok hava giriş ve çıkışıyla birlikte 22 inç çaplı tek bijonlu, karbon jantlar ve büyük boyutlarda splitter, spoiler ve difüzör gözlerden kaçmıyor. Dik yerleşime sahip egzoz çıkışları ve ince çubuklardan oluşan aydınlatma grubuysa şık duruyor.

İç mekan tasarımı henüz hazır olmayan 2+2 oturma düzenine sahip otomobilin kaputu altındaysa çift turbo beslemeye sahip, 5 litre hacimli bir V8 görev yapıyor. Bu ünitenin 1.048 beygir güç, 1.036 Nm tork üretebileceği belirtiliyor. Tahmini performans verileri arasında yaklaşık 2.3 ve 4.5 saniyelik 0-100 ve 0-200 km/s deparlarıyla 370 km/s üzerinde maksimum sürat bulunuyor. 1.377 kg ağırlığa sahip otomobilin gövdesi karbon fiberden üretilmiş.

2 yorum:

  1. fiat doblo yıllardır aynı kasa. tüm rakipleri yenilendi. sizce ne zaman yenilenir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. FCA ve PSA ortaklığının ilk modeli olacak büyük ihtimalle Doblo. Onun için beklediler bu kadar. 2021'de yüzünü gösterebilir.

      Sil