25 Kasım 2020 Çarşamba

Nissan X-Terra


Nissan, SUV modellerini yenilemeye devam ediyor. Daha önce de piyasada kendisine yer bulan X-Terra ismi geri dönüyor. Navara temelli Terra'nın ardından geri dönüş yaşayan X-Terra yine bu aracı temel alıyor.

Navara'nın yenilenmesinin hemen ardından tanıtılan otomobilin köşeli LED farları ve büyük ön panjuru, pick up kardeşi hatırlatıyor. Şişkin çamurluklar ve bu bölümün altında kalan boşluklar da merdiven şasiye sahip temelleri belli ediyor. Arka bölümde LED stoplar ve kromajlı çıta dikkat çekerken tavan rayları da gümüş renkleriyle öne çıkıyor.

İç mekanda Japon markanın sade tasarım dilini benimseyen otomobilde ince havalandırma ızgaraları, orta kısmı dijital gösterge paneli, fiziksel düğmelere de sahip dokunmatik ekran ve kolay anlaşılır havalandırma kumandaları bulunuyor. Aracın üç koltuk sırasına sahip olduğunu da hatırlatalım.

Orta Doğu pazarları öncelikli olarak üretilen modelde görev yapan 2.5 litre hacimli, benzinli motor 165 beygir güç, 240 Nm tork üretebiliyor. Üretilen güç, 7 ileri vitesli otomatik şanzımanla dört tekerleğe birden aktarılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder