7 Kasım 2020 Cumartesi

Nissan Navara


Nissan'ın popüler pick up modeli Navara makyajlandı. Segmentte yer alan diğer modellerin aksine mekanik olarak bir yenilik sunmayan araca yeni donanım paketleri eklenirken iç mekanda da farklılıklar yaşanıyor.

Yüzü yenilenen Navara daha köşeli bir duruşa sahip. Yenilenen LED farlar, büyüyen panjur ve agresif hatlara sahip tamponun haricinde kaputun tasarımı da farklı. Yeni jant tasarımları haricinde LED ünitelere sahip stoplar ve üzerine model arması da işlenen kasa kapağı görünümün farklılaşmasını sağlamış.

İç mekanın genel hatları aynı kalmış olsa da binek Nissan modellerinde kullanılan üç kollu direksiyon simidi, daha büyük bir dijital ekrana sahip gösterge paneli ve yeni dokunmatik ekran yenilikleri oluşturmuş. Arka koltuklar için bir USB girişi sunan Navara'da bu kısımda havalandırma ızgaraları, katlanabilir kol dayanağı ve yana kaydırılabilir arka cam sunuluyor.

Kaputu altında bir yenilik olduğu duyurulmayan aracın 2.3 litre hacimli turbo Diesel üniteyle satılmaya devam etmesi bekleniyor. 190 beygir güç, 450 Nm tork üretebilen ünite 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder