6 Haziran 2019 Perşembe

Nissan Navara


Nissan'ın popüler pick up modeli Navara güncellendi. Tasarımda neredeyse hiçbir yenilik sunmayan aracın asıl farklılıkları mekanik bölümde yaşanmış. Ayrıca iç mekanda da güzel bir değişim yaşanmış.


LED farlara sahip modellerde farların iç tasarımında siyah renkli bölümler kullanan Nissan yeni gövde renkleri ve jant tasarımlarını da donanıma eklemiş. Şeffaflaştırılan stoplar da yeni görünümün bir parçası.

İç mekana geçildiğindeyse yeni bir dokunmatik ekran kullanıldığı görülebiliyor. 8 inç büyüklüğündeki ünite daha hassas dokunmatik özelliğe ve AppleCarPlay'e sahip. Manuel şanzımanlı araçların da vites kolu artık çok daha şık görünüyor ve yenilenen şanzıman hem daha uzun oranlara hem de daha kısa vites yollarına sahip.


Gövde altında yaşanan yenilikler şanzımanla sınırlı değil. Arka süspansiyon sistemi elden geçirilen Navara'nın arka aksında artık disk frenler görev yapıyor. Ayrıca versiyona göre yükleme kapasitesi 45 kg'a kadar artmış.

Kaputu altında 2.3 litre hacimli motoru kullanmaya devam eden Navara'da yaşanan değişiklik, düşük güçlü ünitenin de artık çift turbo beslemeli olması. 163 beygir güç üretebilen ünite 425 Nm tork değerine ulaşabiliyor. 190 beygir gücündeki motordaysa performans artışı yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder