6 Haziran 2019 Perşembe

Mercedes-AMG CLA35 Shooting Brake


Mercedes-AMG'nin en küçük seçeneği farklı gövdelere kavuşmaya devam ediyor. Hatchback, Sedan ve 4 kapılı coupé araçların ardından şimdi de sıra bu modelin shooting brake gövdeye sahip seçeneğinde.


Diğer araçlarda olduğu gibi modelin tasarımında büyük bir sürpriz bulunmuyor. Daha agresif görünen tamponlar, 18 veya 19 inç çaplı jant seçenekleri, farklı ön panjur, ince spoiler, difüzöre ve çift egzoz çıkışına sahip arka tampon donanımda yer alıyor.


İç mekanda da durum aynı. Bu bölümde de kardeşlerinde kullanılan detaylara sahip olan aracın 2 litre hacimli motoru da turbo besleme yardımıyla 306 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla donatılan model 0'dan 100 km/s sürate 4.9 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 250 km/s olarak açıklanıyor.

3 yorum:

  1. o degil de araçlarin cidden airbag son kullanim tarihi var mi bazilari yok diyor bazilari ise 13 yil sonra yenileyin falan diyor bilginiz var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güncel araçlarda otomobilin ömrü boyunca kullanılıyor hava yastıkları. Eski araçlardaysa, örneğin 2002 yılına kadar üretilen Mercedes modellerinde 10 yılda bir kontrol, 15 yılda bir de değişim önerisi vardı.

      Sil
    2. tesekkur ettim sagolun varolun, yolunuz ve fariniz acik olsun.

      Sil