6 Haziran 2019 Perşembe

Renault Koleos


Renault'nun büyük SUV modeli Koleos, 3 yılın ardından makyajlı yüzüne kavuştu. Aracın kaputu altında da yenilikler yapan Fransız üretici X-Trail'de de tanıtılan küçük hacimli üniteyi Koleos'a uygulamayı ihmal etmemiş.


Ön bölümde yeni LED farlar, daha şık görünen panjur ve elden geçirilmiş tampon tasarımıyla bizleri karşılayan SUV farklı jantlar, yeni bir gövde rengi ve alt kısmı rötuşlanmış arka tampon gibi farklılıkları da sunmakta. Ayrıca dikkatli gözler 3. fren lambasının uzadığını fark edebilir.


İç mekanda daha bol yumuşak malzeme kullanan Renault farklı deri döşeme renklerini de donanıma eklemiş. Arka koltuk sırtlıklarının açıları ayarlanabilir hale getirilmesinin yanında ön koltuklara ayarlanabilir bacak desteği ve masaj fonksiyonu eklenmiş. AppleCarPlay ve yaya algılayabilen acil fren sistemi de donanıma yapılan eklentiler arasında.


Kaput altında çok iyi haber olduğunu söylemek zor. 1.6 litre hacimli turbo Diesel motor yerini 1.7 litre hacimli üniteye bırakmış. 150 beygir güç, 340 Nm tork üretebilen motorun haricinde 2 litre hacimli kardeşinin performansı artmış. 190 beygir güç, 380 Nm tork üretebilen makine dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte sunuluyor. Her iki motor da gücünü CVT ile aktarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder