6 Haziran 2019 Perşembe

Audi A6 Allroad Quattro


Audi A6 ailesi genişlemeye devam ediyor. SUV modellerin yükselişine bir cevap olarak geliştirilen seçenek Allroad ile araziye çıkmayı seven premium wagon müşterilerine seslenen Alman markası bir kere daha şık bir otomobille karşımızda.


Dışarıdan bakıldığında ön panjur ve korumalara sahip tamponlarıyla kardeşlerinden ayrılan otomobilin çamurlukları da siyah renkli korumalarla çevrelenmiş. Tabanı da arazi şartları için korumalarla kaplanan otomobilin jant seçenekleri 18 ile 21 inç arasında çaplara sahip. Tavan raylarıysa alışık olduğumuzdan biraz daha yüksek.


Yükseklik ve sertlik ayarına sahip bir süspansiyon sistemiyle donatılan modelin iç mekanında bir değişiklik bulunmuyor. Bol ekrana sahip kumanda panellerini diğer A6 seçeneklerinden de hatırlıyoruz. 6 farklı sürüş moduna sahip A6 Allroad Quattro'da aktif direksiyonel arka aks da opsiyonel olarak sunuluyor.


Kaputu altında 3 litre hacimli, V6 turbo Diesel motor bulunan otomobilin üç farklı güç seçeneği mevcut. 231, 286 ve 350 beygir güç üretebilen üniteler 500, 620 ve 700 Nm tork değeri sunabiliyor. Hafif hibrit sistem, dört tekerlekten çekiş ve 8 ileri vitesli otomatik şanzıman araçların tamamında standart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder