28 Mart 2019 Perşembe

Mercedes-AMG A35 Sedan


Mercedes-AMG'den beklenen tanıtımlardan bir tanesi daha yapıldı. A Serisi'nin sedan gövde seçeneği, giriş AMG versiyonuna kavuştu. Araç, sedan AMG modellerinin giriş versiyonu olarak satılacak.


Görünümünde, beş kapılı kardeşinde olduğu gibi beklenen değişiklikler bulunan otomobilde daha agresif görünümlü tamponlar, farklı ön panjur, yan etekler ve 18 inç çaplı jantlar yer alıyor. 19 inç çaplı jantlar opsiyonel olarak sunulurken çift egzoz çıkışı standart. Ayrıca bagaj kapağı üzerinde ince bir de spoiler yer alıyor.


İç mekanda da hatchback kardeşinin izinden giden modelde alt kısmı düzleştirilmiş, AMG armalı direksiyon simidi, metal pedal seti ve sabit kafalıklı koltuklar alınabiliyor. Bagaj hacmi 420 litre olarak açıklanırken fren disklerinin çapları önde 350, arkadaysa 330 mm.


Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli motoru barındıran araç 306 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 4.8 saniyede ulaşabilen aracın maksimum süratiyse 250 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder