9 Mart 2019 Cumartesi

Lagonda All-Terrain


Birkaç yıldır fuarlarda ilginç konseptler sergileyen Lagonda bu yıl Cenevre'ye elektrikli bir SUV ile geldi. Fütüristik bir tasarıma sahip olan otomobil yükseltilmiş bir station wagon gibi görünüyor.


Lagonda modellerinin tipik ön panjuruna sahip olan araçta ince yapılı LED aydınlatma grubu, büyük jantlar ve yan aynalar yerine geçen kameralar da dikkat çekiyor. Arka bölümde giderek sivrilen bagaj kapağı tasarımı araca farklı bir görünüm vermiş.

Arka kapıları geriye doğru açılan konseptin B sütunu bulunmadığı gibi cam tavanı da yukarıya doğru açılarak iç mekana erişmeyi kolaylaştırıyor. Oval direksiyon simidinin ortasına alınan dijital gösterge tablosu, dokunmatik ara konsol ve manyetik olarak koltukların arasında havada durabilen anahtar dikkat çeken detaylar.


Dört adet tekli koltuğa sahip olan otomobilin ön koltukları geriye döndürülebiliyor. Tam otonom sürüş yapabilen araçta arka koltuklar yatırılabiliyor. Bagaj bölümüne kadar uzanan cam tavan da iç mekanı ferahlaştırıyor.

Teknik verileri henüz paylaşılmayan konseptin elektrikli olduğu ve pillerin tabana yerleştirildiğiyse verilen bilgiler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder