5 Mart 2019 Salı

Mitsubishi Engelberg Tourer



Mitsubishi'nin etkileyici görünümlü konseptleri arasına bir yenisi eklendi. Hibrit bir SUV olan Engelberg Tourer, gelecek nesil Outlander'ın nasıl görüneceği konusunda bizlere ipucu veriyor.


Köşeli hatları ve düz burun yapısıyla güçlü bir duruş sergileyen araçta çift katlı far tasarımı kullanılmış. Büyük ön panjurda hava girişi kullanılmazken Büyük jantlar da ince kollarıyla dikkat çeker hale gelmiş. Tavanı ve sütunlarının çoğu siyaha boyanan otomobilin üzerine de ek bagaj bölümü ve LED spotlar eklenmiş.

Gizlenmiş kapı kolları, yan aynaların yerini alan kameralar, ince yapılı LED stoplar ve spoiler sportif bir görünüm sunarken kısa tutulan tampon-tekerlek mesafesi sayesinde arazide iyi işler yapılabilecekmiş gibi görünüyor.


İç mekanda üç koltuk sırası ve 6 adet tekli koltuk sunan konseptin tabanı düz tutularak burada yer değiştirmek kolaylaştırılmış. Ön bölümde dört kollu direksiyon simidi, ince yapılı havalandırma ızgaraları, geniş dokunmatik ekran ve çift kollu çerçevesiz ayna şık dururken Dokunmatik havalandırma ayarları da vites konsoluna yerleştirilmiş.

Kaputu altında 2.4 litre hacimli bir benzinli motor bulunan Engelberg Tourer, dört tekerlekten çekiş sistemi ve otomatik şanzımana da sahip. WLTP çeviriminde 70 km elektrikli menzil sunan aracın detaylı teknik verileriyse açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder