7 Mart 2019 Perşembe

GFG Kangaroo


Geçtiğimiz yıl Sybilla konseptiyle Cenevre'de bizleri karşılayan GFG şimdi de ilginç bir SUV konseptiyle bizlerle. Daha çok ortadan motorlu bir süper otomobile benzeyen Kangaroo elektrikli bir otombil.


İleriye doğru uzanan ön camıyla kısa bir burun kısmına sahip olan otomobilde ince yapılı LED aydınlatma grubu ve çok parçalı splitter kullanılmış. Yan aynalar yerine kameralara yer verilirken 22 inç çaplı jantlar ve yan hava girişleri sportif görünümü desteklemiş.

Tavanı ve kapıları ayrı ayrı yukarıya doğru açılan aracın iç mekanında gösterge olarak kullanılan bir ekran üzerine eklenmiş ve aynaların görüntüsünü yansıtan ikinci bir ekran bulunuyor. Orta konsol da dokunmatik bir panelden oluşurken direksiyon simidinin üst bölümü bulunmuyor.


Yüksekliği ayarlanabilen süspansiyon sistemi yarış modundayken yerden yükseklik 140 mm olurken yol konumunda bu değer 190 mm'ye yükseliyor. Arazi sürüşleri içinse 260 mm'lik yükseklik sağlanabiliyor.

Karbon fiberden üretilen otomobilin iki elektrik motoru toplamda 490 beygir güç, 600 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte 0'dan 100 km/s sürate 3.8 saniyede ulaşabilen aracın menziliyse 90 kWh kapasiteli bataryalar sayesinde 450 km'nin üzerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder