8 Mart 2019 Cuma

Škoda Vision IV


Cenevre'de Škoda'nın da bir elektriklisi var. Volkswagen grubunun son zamanlarda en çok önem verdiği konulardan olan elektrikli modeller piyasaya çıkmaya başladığında şu sıralar olduğu gibi aynı temelleri birçok markada görebileceğiz.


Agresif bir yüze sahip olan konseptte LED farlar, siyah renkli panjurdan geçen bir şeritle birbirine bağlanırken 22 inç çaplı jantar, yan kameralar ve gizlenmiş kapı kolları dinamik bir duruş sağlamış. Köşeli hatları arkada da devam eden aracın tavan yapısı, Mercedes'in Coupé SUV modellerini hatırlatıyor.

Büyük bir cam tavanla donatılan konseptin arka bölümünde parantez biçimli LED stoplar, arkadan aydınlatılmış Škoda yazısı ve difüzör bulunuyor.


İç mekan tasarımı yenilikçi olan otomobilde iki kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve büyük bir dokunmatik ekran bulunurken sunulan hacim başarılı. Dört adet tekli koltuğa sahip olan modelin ön konsolunda bir çift telefonu şarj etmek için platform sunulmuş. Üstelik bu telefonlar araca doğrudan bağlanıp anahtar olarak da kullanılabiliyor.

Bir çift elektrik motoruyla donatıldığı açıklanan Vision IV'ün ürettiği güç hakkında bilgi verilmese de menzilinin 500 km olduğu açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder